Próféta Galéria

Miina Savolainen újabb előadása a felhatalmazó fotográfia módszeréről

2013.04.25., 18:00

A finn fotóművész és szociális munkás Savolainen, közel 10 éves projektjének felvételei között kalauzolja a látogatókat. Személyes történetek és a lányokról készült képek bemutatása közelebb visz minket a  mintegy száz kiállított felvételhez és a mögöttük rejlő sorsokhoz is. A Helsinki környéki nevelőintézet dolgozójaként az évek során kifjlesztett módszer; a "felhatalmazó fotográfia" egyszerre egy komplex alkotói folyamat és pedagógiai módszer, melyet a művésznő a műalkotások, a ruhák segítségével mutat be.

Közvetítés:..tovább

Miina Savolainen előadása a felhatalmazó fotográfiáról "Világ legdrágább kislánya" című kiállításon

2013.04.23., 18:00

A finn fotóművész és szociális munkás Savolainen, közel 10 éves projektjének felvételei között kalauzolja a látogatókat. Személyes történetek és a lányokról készült képek bemutatása közelebb visz minket a  mintegy száz kiállított felvételhez és a mögöttük rejlő sorsokhoz is.
A Helsinki környéki nevelőintézet dolgozójaként az évek során kifjlesztett módszer; a "felhatalmazó fotográfia" egyszerre egy komplex alkotói folyamat és pedagógiai módszer, melyet a művésznő a műalkotások, a ruhák segítségével mutat be.
A csütörtöki előadás online is követhető:


Közvetítés: